Binaire opties strategie

In principe is er relatief weinig ervaring nodig om te beleggen in binaire opties. Dit is een voordeel als u nieuw bent in de beleggingswereld. Het enige wat u hoeft te doen is bepalen welke richting de beurskoers opgaat. Gaat de koers omhoog of omlaag? U kan vaak al aan het verloop van de koers zien welke richting deze opgaat. Natuurlijk blijft er wel altijd een risico zitten aan beleggen op opties. U kan natuurlijk nooit voor 100% zeker zeggen welke richting de koers opgaat. Met een binaire opties strategie kan u het risico op verlies wel verkleinen. U kan aan de hand van een paar kenmerken een klein beetje voorspellen welke richting de koers opgaat. Een aantal handige tips geven we op deze pagina.

Hoe verkleint u het risico op verlies?

Natuurlijk gaat het bij beleggen om winnen. U wil graag zoveel mogelijk geld verdienen met een belegging. Hoeveel geld u wint is afhankelijk van twee factoren. Factor 1: Hoeveel geld heeft u ingezet? Factor 2: Had u het juist? Het is belangrijk dat u niet al uw geld meteen inzet op 1 aandeel. Het is belangrijk om het risico op verlies zoveel mogelijk te beperken. Wij geven als advies om nooit meer dan 5% van uw totale budget op een aandeel in te zetten. Stel u heeft € 100. U zet € 5 in en u verliest. Dan heeft u nog € 95 om te beleggen. U heeft nog 19 kansen om alsnog uw verlies goed te maken en met winst naar huis te gaan. Als u echt heel zeker weet te voorspellen welke kant de koers opgaat dan kan u overwegen om voor 10% te gaan. Hoger dan 10% zouden wij echt niet gaan. U kan zo altijd nog uw verlies goedmaken en aan het einde van de dag met winst naar huis gaan. U kan misschien nog wel het meeste geld winnen door uw budget op de juiste manieren in te zetten.

Maak analyses van de markt

Helaas heeft u nooit helemaal in de hand welke richting de koers opgaat. Het is handig om vooraf analyses te maken van de markt. De markt verandert constant en heeft verschillende ups en downs. Een belangrijke gebeurtenis in de economie kan ervoor zorgen dat de complete koers verandert. Het bekendmaken van de jaarcijfers kan ook zorgen voor ups en downs. Het is aan u om te voorspellen hoe ver de downs gaan. Dit kan u doen door analyses te maken. Natuurlijk kan u heel veel analyses maken, maar als nog doet de markt wat die wil. Het blijft een beetje een gokspelletje om het bij het juiste eind te hebben. Een garantie heeft u helaas nooit als u belegt in aandelen.

Volg het financiële nieuws

Als belegger kan het financiële nieuws super interessant zijn. Het nieuws heeft vaak al vroeg signalen dat een aandeel gaat dalen. Bijvoorbeeld omdat er vandaag negatieve jaarcijfers bekend gemaakt worden. Of dat de verwachting is dat een bepaalt bedrijf veel winst gemaakt heeft. U ziet direct dat de waarde begint te stijgen of te dalen na het bekendmaken van het nieuws. Het is één van de belangrijkste signalen en misschien wel één van de eenvoudigste strategieën om te gebruiken. Een economische kalender kan u eventueel ook helpen om te kijken wanneer bepaalde bedrijven bijvoorbeeld hun kwartaalcijfers bekend gaan maken. Dit is het moment om in te zetten op een stijging of daling. Een mooi voorbeeld was bijvoorbeeld de Brexit. Direct na de bekendmaking daalde de waarde van de Pond. Er zijn genoeg beleggers die hier veel geld aan verdiend hebben met binaire opties. Helaas blijft het wel afwachten hoe de markt gaat reageren. Een positief resultaat zou een stijging in de aandelen kunnen betekenen, maar soms is er geen verschil en heeft u dus voor niets hoog ingezet. Hierdoor is het nooit een volledig betrouwbare bron om een inzet mee te bepalen.

Volg de trendlijn

Pak er even een willekeurig aandeel bij en bekijk wat er in de loop van de dag gebeurt is. Het valt waarschijnlijk op dat een aandeel nooit in een lineaire lijn omhoog of naar beneden gaat. Meestal gaat dit met een zigzag. Het is slim om deze trendlijn een paar dagen te volgen. Het moment dat een aandeel een kleine stijging of daling maakt is de kans dat dit nog een minuut door blijft gaan. U kan hierop een 60 seconden inzet plaatsen in de hoop dat u gelijk krijgt. Dit is misschien wel één van de eenvoudigste strategieën die u kan gebruiken bij binaire opties.

Pinokkio strategie

Bij de Pinokkio strategie maak je ook gebruik van de trendlijn. Je volgt de lijn en deze is een tijdje geleden al gedaald. Het moment dat de lijn net iets naar boven steekt zet je direct in op 60 seconden of minder. Dit wordt de Pinokkio strategie genoemd omdat de lijn als een neus omhoog steekt en daarna vaak weer daalt. Het is een risicovolle strategie, maar er zijn beleggers die er al jaren mee weglopen.

 

Copyright © 2023. Alle rechten voorbehouden. Binaireopties.net