OptionClub

OptionClub

  • Overzichtelijk platform
100% startpremie
Bekijk website
Risk warning: Your capital might be at risk.

Details

Broker OptionClub
Website URL https://www.optionclub.com/
Opgericht in 2011
Hoofdkantoor Nederland
Talen Nederlands
Handels Platform PC| Smartphone| Tablet
Minimale bedrag eerste storting €50
Minimale inleg €10
Maximale inleg €100
Bonus 100% startpremie
Gratis demo Account Yes
Geld storten methodes iDeal, Creditcard
Geld opnemen methodes Bankoverschrijving
Nederlanders toegestaan Yes
Score 70

Optionclub bestaat al sinds 2011 en heeft in 2013 een complete make-over gekregen. Het is een Nederlandse website waar u binaire opties kan kopen. Doordat het een Nederlandse website is heeft u al snel wat meer vertrouwen om hier een account te openen. De website is direct overzichtelijk en bovenal wordt alles helder in het Nederlands uitgelegd. U kan op de site ook veel Nederlandse informatie vinden over binaire opties. Dit is handig als u eigenlijk helemaal niet bekend bent met dit concept. De website is ooit opgericht uit een samenwerking tussen verschillende financiële specialisten. Ze hadden al een ruime ervaring in de financiële wereld en besloten samen van start te gaan als broker in Nederland. Ze wilde een betrouwbare website met 100% realtime koersen opzetten speciaal voor de Nederlandse markt. Het resultaat hebben we zelf getest in onze review.

Een account aanmaken bij Optionclub

Als u een account gaat aanmaken, dan begint u bij Optionclub altijd met een demoaccount. U kan zo eerst kennismaken met binaire opties en de mogelijkheden om te beleggen in binaire opties. Voor het aanmaken van een account betaald u bij deze website nooit geld. Een demo account is 100% gratis en geheel vrijblijvend. U bent dus niet verplicht om ooit geld te storten. Natuurlijk is dit wel leuk als u echt een leuk rendement wil maken op uw vermogen. Op het demo account staat standaard € 100 virtueel geld dat u kan gebruiken om te beleggen in opties. Het fijne van een demo account is dat u nog geen risico loopt zoals bij een echt account. U kan uw account omzetten tot een echt account door voor het eerst geld te storten. Automatisch wordt uw account omgezet van demo account tot echt account.

Geld storten

Als u een echt account wil bij Optionclub, dan hoeft u alleen geld te storten. Als u geld stort bent u verplicht om het minimale bedrag over te maken. Bij een betaling moet u minimaal € 50 storten. Uiteraard bent u vrij om meer geld te storten. Het is slim om beleggen in opties eerst eens met € 50 te proberen. U loopt nu namelijk wel het risico dat u geld verliest. Nadat u de € 50 gestort heeft kan u direct aan de slag om opties te kopen. Dit werkt hetzelfde als in de demo alleen nu doet u dit met uw eigen geld. U kan bij de Optionclub alleen geld storten met een creditcard of iDeal.

Geld opnemen

Als u een leuk rendement gemaakt heeft, dan wil u dit bedrag natuurlijk graag opnemen. Geld opnemen kan op elk moment dat u graag uw geld terug wil hebben of als u besluit dat u het rendement wil uitkeren. Het uitkeren van uw geld kan alleen via een bankoverschrijving. Het grote voordeel aan de Optionclub is dat het een Nederlands bedrijf is. Dit betekend dat u binnen 1 werkdag uw geld al op uw rekening kan hebben. Er worden hier verder geen kosten voor gerekend.

Het platform

Het eerste wat ons opviel is dat het platform eigenlijk heel strak en modern is vormgegeven. Het ziet er hierdoor overzichtelijk uit waardoor zelfs beginners er goed uitkomen wat ze moeten doen. Er kleeft wel één nadeel aan. De mogelijkheden zijn helaas nogal beperkt. Vooral als we dit vergelijken met grote internationale brokers. Als u een beginner bent dan heeft u voorlopig wel genoeg aan de Optionclub, maar als u gevorderd bent kan u bepaalde opties in het platform missen. Aan de andere kant hebben beginners niet meer het probleem dat ze overweldigd worden door de grote hoeveelheid informatie die op ze afkomt. Het platform is eigenlijk heel standaard en ook de mogelijkheden bij een optie zijn standaard.

Hoe betrouwbaar is Optionclub?

De Optionclub is een officieel Nederlands bedrijf en staat ook ingeschreven als broker. Dit betekend dat het bedrijf bekend is bij de AFM. Dit is een toezichthouder voor beleggingen en aandelen. De AFM zorgt ervoor dat alles eerlijk verloopt en u niet opgelicht wordt. U kan er dus eigenlijk wel vanuit gaan dat deze broker betrouwbaar is.

Klantenservice

Natuurlijk kan het altijd gebeuren dat u tegen vragen aanloopt. Als u ze niet in de uitgebreide FAQ kan vinden, dan kan u ze persoonlijk stellen aan de Nederlandstalige klantenservice. De klantenservice is bereikbaar per live chat en e-mail. U kan eventueel ook een terugbel verzoek inplannen als u liever telefonisch contact heeft.

Conclusie

Bent u een beginner in de binaire optie wereld? Ik raad u zeker weten aan om een account aan te maken bij de Optionclub. Alles wordt hier netjes en helder uitgelegd en de website is volledig Nederlandstalig. U kan hier betrouwbaar een account aanmaken en een paar opties aanschaffen. Het enige minpunt is dat er voor ervaren beleggers minder opties en toeters en bellen zijn. Het platform is vrij standaard, maar dit maakt het wel lekker overzichtelijk voor de beginner bij binaire opties.

Open account Risk warning: Your capital might be at risk.
Copyright © 2023. Alle rechten voorbehouden. Binaireopties.net