AbcOptions

AbcOptions

Details

Broker AbcOptions
Website URL https://www.abcoptions.com/
Opgericht in 2014
Hoofdkantoor Madrid
Support types High/Low, One Touch, Range, Turbo
Talen Nederlands, Engels, Spaans, Frans
Handels Platform Tradologic
Minimale bedrag eerste storting €100
Minimale inleg €10
Maximale inleg €1250
Bonus 30% welkomstbonus
Gratis demo Account Yes
Geld storten methodes iDeal, Sofort, Paysafecard, Neteller, Bankoverschrijving, Creditcard
Geld opnemen methodes Bankoverschrijving
Nederlanders toegestaan No
Score 96

AbcOptions is een vrij jonge broker met een oorsprong in Spanje. De makelaar is opgericht in Madrid in 2014. De site richt zich o.a. op de Nederlandse markt. Er is bijvoorbeeld een Nederlandse versie van de website. Dit voelt meteen vertrouwd aan als u een bezoek brengt aan de site. Doordat AbcOptions onder Europa valt wordt er gewoon door het AFM toezicht gehouden op de verkoop van de aandelen. Dit geeft natuurlijk een veilig gevoel als u een account aanmaakt. Ondanks het nog jonge bestaan van de website is de site razendsnel uitgegroeid tot een populaire website onder beleggers. In onze abcOptions review bespreken we verder wat u van deze site kan verwachten.

Een account aanmaken bij AbcOptions

Via de site is het mogelijk om een demoaccount aan te maken of een echt account. Met een demoaccount kan u kennismaken met het platform en de verschillende opties. Als u voor een demoaccount kiest krijgt u direct € 500. Dit bedrag mag u gebruiken om te gaan beleggen. Uiteraard mag u dit geld niet uitkeren want het blijft een demoaccount. Het is puur bedoelt om het platform te testen en te leren over binaire opties. Er zitten verder geen voorwaarden aan verbonden. Als u klaar bent voor het echte werk dan kan u een echt account aanmaken. Voor een echt account moet u wel geverifieerd worden. Dit is wettelijk verplicht als u gaat handelen in aandelen. Als u hierna geld stort krijgt u als nieuwe klant een welkomstbonus. U krijgt direct 25% extra handelsvolume. Stel dat u € 100 stort, dan krijgt u € 25 cadeau. Dit is mooi meegenomen als u net begonnen bent met handelen in aandelen.

Geld storten

Als u een echt account opent bij ABCOptions dan bent u verplicht om minimaal € 100 te storten. Dit is wel meteen een mooi bedrag om aandelen van te kopen. Het storten van geld kan met verschillende betaalmethodes, waaronder iDeal, Sofort, Paysafecard, Neteller, bankoverschrijving en de creditcard. Er worden geen kosten gerekend voor het storten van geld. Het storten van geld gebeurd via een beveiligde verbinding.

Geld opnemen

Natuurlijk belegt u geld om er meer rendement op te maken. Dit rendement wil u graag opnemen. Geld opnemen gebeurt meestal met een bankoverschrijving. U kan één keer per maand gratis geld opnemen van uw account. Als u dit vaker wil doen dan betaald u hier kosten overheen. Als u geld wil opnemen via uw Neteller account dan betaald u wel transactiekosten. Voordat Abcoptions uw geld kan uitbetalen moet uw account wel geverifieerd zijn. Hiervoor dient u een aantal documenten in te leveren. Zorg ervoor dat dit geregeld is voordat u geld opneemt.

Het platform

Als we eerlijk zijn ziet de website zelf er een beetje simpel uit. We twijfelde dus wel een beetje hoe het platform zou zijn. Er is natuurlijk maar één manier om erachter te komen en dat is door een account aan te maken. Gelukkig viel de software ons absoluut niet tegen. Er waren verschillende grafieken te zijn waarmee de beurskoers goed in de gaten gehouden kon worden. Al snel kregen we het voor elkaar om een leuk rendement te behalen. Gemiddeld behaalde we een rendement van 78%. Dit zijn serieuze bedragen en dit maakt ABCoptions absoluut de moeite waard.

Hoe betrouwbaar is abcoptions?

Het is natuurlijk leuk dat u een mooi rendement kan behalen, maar ziet u dit geld ooit nog terug? De betrouwbaarheid van de website is natuurlijk van belang. Onze ervaring is dat dit zeker weten een betrouwbare broker is om uw geld bij te investeren. Tijdens het investeren in binaire opties hadden we eigenlijk nooit problemen en ook de uitbetaling verliep snel.

Klantenservice

De klantenservice is absoluut een groot pluspunt en bovenal Nederlandstalig. Er is een live chat aanwezig die u ook nog na een paar weken zelf aanspreekt om te vragen hoe het gaat. U kan hier altijd met vragen terecht. Naast de chat kan u nog vragen stellen per e-mail of een Nederlands telefoonnummer bellen.

Mobiele versie

Abcoptions heeft een mobiele versie in de vorm van een App. Eigenlijk was de App een enorme verrassing toen we deze op onze smartphone gezet hadden. We vonden de mobiele versie soms zelfs beter werken dan de computerversie. De mobiele versie ziet er gelikt uit en maakt het eenvoudig om echt overal te beleggen en nieuwe deals te sluiten.

Conclusie

ABCoptions is een aangename verrassing op het gebied van binaire opties. Natuurlijk is het niveau nog niet zo hoog als de beste brokers ter wereld, maar het bedrijf timmert wel hard aan de weg. Een groot pluspunt is dat de website volledig Nederlandstalig is. Dit maakt het inlezen van informatie een stuk eenvoudiger. Daarnaast is de klantenservice altijd aanwezig om een oogje in het zeil te houden. Ons advies is om deze site zeker weten in de gaten te houden of een keer een gratis demo account op aan te maken.

Open account Risk warning: Your capital might be at risk.
Copyright © 2023. Alle rechten voorbehouden. Binaireopties.net