Binaire opties brokers

Handelen in binaire opties bestaat nog niet heel lang. De markt is officieel pas begonnen in 2008. In die tijd begon het ooit met slechts 10 websites waar u kon handelen in aandelen. Vandaag de dag zijn er meer dan 400 verschillende brokers waar een account aangemaakt kan worden. Doordat er zoveel verschillende binaire opties brokers zijn is het bijna lastig om te bepalen waar u een account gaat aanmaken. U zal de verschillende websites met elkaar moeten vergelijken om een keuze te maken. U kan het eenvoudig houden door alleen de grote websites met elkaar te vergelijken. Het kost tenslotte teveel tijd om echt alle 400 websites naast elkaar te leggen. Gelukkig zijn er online verschillende reviews te vinden. U kan hiermee een aantal websites naast elkaar leggen en een keuze maken.

Overzicht van Nederlandse binaire opties makelaars:

Broker Bonus Min Deposit Payout Review Account openen
USA Betrouwbaar Review Bezoeken
USA Veilig inleggen €10 Review Bezoeken
100% Bonus €50 85% Review Bezoeken
30% welkomstbonus €100 Review Bezoeken
10% openingsbonus €100 Review Bezoeken

De verschillende brokers met elkaar vergelijken

Als u gaat beleggen is het belangrijk dat u voor de juiste broker kiest. Helaas zijn er op het internet altijd zwarte schapen te vinden. Dit wil zeggen dat er oplichters zijn waarbij u bijvoorbeeld altijd verliest met uw belegging. Naast oplichters zitten er ook nog grote verschillen tussen de betrouwbare websites. Er zijn bijvoorbeeld sites die iets eenvoudiger werken en daardoor prettig zijn om op te beleggen. Op onze website hebben we een aantal reviews staan van sites waarop u kan beleggen. Onze reviews zijn 100% onafhankelijk en elke site is door ons persoonlijk getest en uitgeprobeerd. We hebben zo een goed beeld van de sites die werken.

Waar kan u opletten bij het vergelijken van brokers?

Er zijn natuurlijk verschillende binaire opties brokers, waardoor het bijna lastig is om een keuze te maken. Gelukkig hebben wij een aantal tips waarop u kan letten als u de sites met elkaar gaat vergelijken. Uiteindelijk is de keuze voor een makelaar heel persoonlijk. U heeft als belegger bijvoorbeeld bepaalde wensen waar een site aan moet voldoen. Deze wensen zijn misschien voor u anders, dan voor ons. Op basis hiervan kan u kijken of de site aan deze eigenschappen voldoet. Een aantal verschillende eigenschappen waar u op kan letten hebben wij hieronder voor u op een rijtje gezet.

Welkomstbonus

Vanwege het enorme aantal makelaars op het internet doen ze er alles aan om u over te halen een account aan te maken. Doordat er bijna geen verschil zit tussen binaire opties proberen ze dit te doen met leuke aanbiedingen. Eén van de meest voorkomende aanbiedingen is een welkomstbonus. Meestal bestaat dit uit een geldbedrag dat u krijgt als u voor het eerst geld stort. De verschillende bonussen kunnen flink uiteen lopen. Als u het belangrijk vind om gebruik te maken van een hoge bonus, dan is het slim om de bonussen met elkaar te vergelijken.

Betaalmethodes en uitbetalingsmogelijkheden

Uiteindelijk gaat het natuurlijk om geld verdienen als u handelt in aandelen. Het is soms nodig om hiervoor snel te schakelen. U heeft soms ineens meer geld nodig om in te leggen. Het is dan belangrijk dat uw favoriete betaalmethode aanwezig is. Naast uw favoriete betaalmethode is het handig om te controleren hoe de uitbetaling van uw winst werkt. Het is slim om dit van te voren te controleren voordat u een account aanmaakt.

Minimale storting

De meeste brokers vragen een minimaal bedrag als u geld stort. U kan dan bijvoorbeeld niet voor € 5 geld storten en meedoen. Het is belangrijk dat de minimale storting aansluit bij uw budget. Als u een budget van € 100 heeft moet de minimale storting niet op € 250 liggen.

Het platform

Als u op een website gaat handelen in binaire opties, dan is het platform misschien nog wel het allerbelangrijkste om te vergelijken. Dit is eigenlijk waar het allemaal gebeurt. Het platform is een soort software waarin u de opties gaat aanschaffen. U koopt hier niet alleen uw opties, maar u bekijkt hier ook de koersen om vervolgens een punt te bepalen om in te stappen. Het is belangrijk dat het platform actueel is en gebruiksvriendelijk. U moet vaak snel handelen om de hoogste winst te behalen. Het gebruiksgemak telt absoluut mee als u de verschillende sites gaat vergelijken. Helaas komt u hier vaak pas achter als u een account heeft. Een aantal websites hebben de mogelijkheid om een demo account op aan te maken. U kan direct zien welke mogelijkheden het platform aanbied om te handelen in opties.

Klantenservice

Het is altijd handig om vooraf te weten wat voor een klantenservice de website heeft. Ondanks dat u niet verwacht dat u er gebruik van moet maken is het wel slim om de mogelijkheden vooraf te weten. Er zijn websites waarbij zelfs een Nederlandstalige klantenservice aanwezig is.

Mobiele website

Steeds meer brokers gaan met hun tijd mee en hebben een mobiele website. U kan zo echt overal aandelen kopen en investeren. Dit is handig als u in het buitenland bent en er ineens een mooie kans voordoet. Als een mobiele website voor u belangrijk is kan het zeker slim zijn om dit met andere brokers te vergelijken. Controleer ook meteen of de mobiele website net zo eenvoudig werkt als de gewone site.

Copyright © 2023. Alle rechten voorbehouden. Binaireopties.net