Optie24

Optie24

Details

Broker Optie24
Website URL https://www.optie24.nl/
Opgericht in 2008
Hoofdkantoor Rotterdam
Talen Nederlands
Minimale bedrag eerste storting €50
Minimale inleg €5
Bonus 100% Bonus
Uitbetaling 85%
Gratis demo Account Yes
Gereglementeerde Yes
Regulatie Cysec 181/12
Geld storten methodes iDeal , Mastercard , VISA , Skrill , Neteller , WireTransfer
Geld opnemen methodes iDeal , Mastercard , VISA , Skrill , Neteller , WireTransfer
Nummers activa >100
Optie types 60 seconden, one touch, out-of-market
Handel Valuta EUR
Nederlanders toegestaan No
Geschikt voor mobiel? Yes
Geschikt voor tablet? Yes
Score 97

Nadat in 2008 de mogelijkheid is ontstaan om te handelen in binaire opties schoten de brokers als paddenstoelen uit de grond. Uiteraard mag Nederland niet achterblijven en komen we met onze eigen broker. Optie24 is gevestigd in Rotterdam en is speciaal gemaakt voor Nederlanders die willen handelen in binaire opties. De website en het bedrijf is opgericht in 2011. Sinds de oprichting doet het bedrijf er alles aan om de grootste speler binnen Nederland te worden. Het is natuurlijk meteen een groot pluspunt dat de site Nederlandstalig is. Dit maakt handelen natuurlijk een stuk eenvoudiger. Voor de meeste Nederlands haalt Optie24 een aantal drempels weg. Wij hebben de site uitgebreid getest in onze eigen Optie24 review.

Een account aanmaken

Als u op de website terecht komt kan u meteen een account aanmaken. Net als bij andere brokers kan u kiezen voor een echt account of een demo account. Als u eerst wil kijken of het iets voor u is dan is een demo account een slimme keuze. U kan met een demo account gratis zien hoe alles werkt en op wat voor een software de site draait. De site is heel laagdrempelig opgezet en dit voelt eigenlijk direct prettig aan. Het is ook fijn om een keer een broker tegen te komen die volledig Nederlandstalig is.

Geld storten

Als u kiest voor een echt account, dan moet uw identiteit natuurlijk gecontroleerd worden. Dit is verplicht als u gaat handelen in aandelen. Vervolgens kan u geld storten. U kan voor het storten van geld kiezen uit verschillende betaalmethodes. U kan bijvoorbeeld kiezen voor IDeal, Neteller, Skrill, Creditcard of een bankoverschrijving. Een groot voordeel vergeleken met andere sites is dat u eindelijk geld kan storten met iDeal. U bent meestal afhankelijk van andere betaalmethodes.

Bij Optie24 heeft u eigenlijk verschillende soorten accounts. U heeft het basis account, zilver account, goud of vip account. Het soort account dat u krijgt is afhankelijk van het bedrag dat u stort. Voor het basis account bent u verplicht om minimaal € 50 te storten. U heeft dan beperkte toegang tot de software, maar u krijgt wel 1 op 1 training over beleggen in binaire opties. U krijgt pas onbeperkt toegang als u kiest voor een goud account. Voor een goud account dient u minimaal € 1.000 te storten. Als u net begint met binaire opties, dan is het basisaccount natuurlijk voldoende. Een aandeel kopen kan via deze site vanaf € 5. Als u geld stort met bijvoorbeeld iDeal of een Creditcard dan staat het geld direct op uw account. Bij een bankoverschrijving duurt het 2 tot 4 werkdagen.

Geld opnemen

Bij geld opnemen profiteert u er natuurlijk direct van dat u gekozen heeft voor een Nederlandse broker. Uw geld kan al binnen één werkdag uitbetaald worden. U moet hiervoor wel op tijd uw verzoek indienen. De uitbetalingen gebeuren altijd rond 10.00. Geld uitbetalen gebeurt altijd met een bankoverschrijving. U kan dus geen geld op uw Creditcard laten storten. Meestal staat het geld binnen één dag op uw rekening. Dit maakt Optie24 een stuk sneller met uitbetalen vergeleken met concurrenten.

Het platform

De software op de website is overzichtelijk en geeft direct aan waar uw kansen liggen. Na enige minuten rondkijken hadden we eigenlijk al door hoe alles in elkaar steekt. De gebruiksvriendelijkheid van het platform is hierdoor hoog. Als u eerst een demoaccount heeft aangemaakt, dan kan u bovenin eenvoudig switchen naar een echt account. Een groot pluspunt is dat de nieuwste financiële technologieën erin verwerkt zijn. U heeft dus niet het idee dat de site achterloopt vergeleken met andere brokers. Op de website staat ook veel informatie voor als u nog niet bekend bent met binaire opties. Verschillende termen worden uitgelegd en u krijgt een idee wat de mogelijkheden zijn als u gaat handelen in opties.

Hoe betrouwbaar is Optie24?

Natuurlijk is het belangrijk dat u veilig geld kan storten en handelen op de website van Optie24. Het idee dat het een Nederlands bedrijf is geeft u natuurlijk wel al een beter gevoel, dan de buitenlandse brokers. Het bedrijf staat tevens onder toezicht van de AFM en heeft een derde gelden rekening. Dit betekend dat als u geld stort om mee te handelen dit bedrag op een derden gelden rekening terecht komt. Optie24 mag dit geld niet voor eigen doeleinden gebruiken. Dit bedrag is altijd van u en er mag alleen mee gehandeld worden. De AFM zorgt voor toezicht dat dit ook echt gebeurd. Dit maakt Optie24 absoluut een betrouwbaar bedrijf in de online broker wereld. Als u veilig wil handelen, dan raden wij deze website absoluut aan.

Klantenservice

De klantenservice is volledig Nederlandstalig en 7 dagen per week tot 19.00 bereikbaar. U kan even bellen als u ergens niet uitkomt of via de live chat uw vragen stellen. De bereikbaarheid van de klantenservice is top en het is natuurlijk prettig dat u in uw eigen taal eventuele vragen kan stellen.

Mobiele versie

Het platform is goed bereikbaar vanaf de mobiele telefoon. U kan eigenlijk gewoon van alle functies gebruik maken die u in het echt ook heeft. De site is zowel vanaf Android als Apple goed bereikbaar. De site heeft zelfs een speciale app ontwikkelt die u kan gebruiken. U kan zo dezelfde ervaring krijgen als de mobiele versie. Uit ervaring blijkt dat de app prima werkt.

Conclusie

Na uitgebreid testen vinden wij Optie24 absoluut een overzichtelijke website. Alles is aanwezig om leuke deals te sluiten en snel te handelen. Het grote pluspunt is de betrouwbaarheid en dat de website volledig Nederlandstalig is. Als u een vraag heeft, dan kan u deze gewoon in het Nederlands stellen. Het enige minpuntje waar wij de site op betrappen is de minimale storting van € 50. Er zijn andere brokers waarbij u al met minimaal € 10 mee kan doen en € 1 per aandeel betaald. Daar staat wel weer tegenover dat de site binnen 24 uur uitbetaald en u gewoon met iDeal kan betalen. Wij zetten de website daarom op de 2e plek als beste online broker voor binaire opties. Wij raden de site absoluut aan om een keer een account aan te maken.

Open account Risk warning: Your capital might be at risk.
Copyright © 2023. Alle rechten voorbehouden. Binaireopties.net