Plus500

Plus500

  • Meest betrouwbare site
  • Geen comissies
  • Hefboom tot 1:300
Betrouwbaar
Bekijk website
Risk warning: Your capital might be at risk.

Details

Broker Plus500
Website URL https://www.plus500.com/
Talen Nederlands
Bonus Betrouwbaar
Gratis demo Account Yes
Gereglementeerde Yes
Geld storten methodes Creditcard, iDeal , Skrill, Neteller, Bankoverschrijving
Nederlanders toegestaan Yes
Geschikt voor mobiel? Yes
Geschikt voor tablet? Yes
Score 99

Voordelen

  • Meest betrouwbare site van dit moment
  • Geen comissies
  • Hefboom tot 1:300

Plus500 is in 2008 opgericht om niet beleggers kennis te laten maken met beleggen op koersschommelingen. Beleggen wordt via het systeem een stuk eenvoudiger gemaakt. Je kan namelijk zonder kennis in handelen beleggen op koersschommelingen en geld verdienen. Als één van de eerste bedrijven ter wereld bieden ze in 2009 CFD’s aan zonder commissie. Al snel groeit Plus500 uit tot één van de grootste online brokers ter wereld. Regelmatig wordt de site ook beoordeeld als de beste broker met de eenvoudigste handels app voor Android en iOS. Voor ons een reden om de site eens uitgebreid te testen. Onze ervaringen delen we direct in onze eigen Plus500 review.

Een nieuw account aanmaken

Voordat je kan beginnen heb je eerst een account nodig. Je kan bij Plus500 twee soorten accounts aanmaken. Je kan een Demo account aanmaken of een echt geld account. Als je nog nooit gehandeld hebt in CFD’s kan een demoaccount de moeite waard zijn. Een demo account is geheel vrijblijvend en onbeperkt. Je moet dus niet verplicht na een maand stoppen met spelen. Bij het demo account krijg je € 20.000. Dit is natuurlijk niet echt realistisch want je kan nu met grotere bedragen beleggen, dan je normaal zou doen. Maar het is wel een mooie manier om kennis te maken met beleggen in CFD’s. Je leert zo een beetje de beleggingssoftware begrijpen en geld inzetten. Het nadeel is wel het is een demo account. Het geld dat je verdient kan je dus niet echt uitkeren. Je kan wel op een bepaalt moment ervoor kiezen om een echt geld account aan te maken.

Welkomstbonus voor nieuwe beleggers

Voor nieuwe beleggers ligt er een welkomstbonus klaar. Deze bonus is bedoelt om je op weg te helpen om met echt geld te gaan beleggen. Je ontvangt de welkomstbonus pas op het moment dat je voor het eerst echt geld overmaakt. De hoogte van de bonus is afhankelijk van het bedrag dat je overmaakt. Als je een hoger bedrag overmaakt krijg je ook een hogere bonus. Als je bijvoorbeeld € 500 overmaakt krijg je € 150 en bij € 1000 ontvang je € 200. Ben je niet van plan om meteen veel geld over te maken? Geen probleem je kan ook een bedrag van € 200 overmaken, dan krijg je nog € 60 cadeau van Plus500.

Geld overmaken naar je account

Voordat je kan beginnen met beleggen heb je geld nodig. De welkomstbonus is leuk, maar ook hiervoor is de regel dat je eerst een bedrag moet overmaken. Het is belangrijk om te weten waar je allemaal geld mee kan overmaken als je een echt geld account hebt aangemaakt. Als je ingelogd bent op een echt geld account, dan kan je naar saldobeheer in het menu. Je kan hier klikken op storten en uit verschillende betaalmethodes kiezen om geld over te maken. Je kan geld overmaken via: Skrill, Neteller, Visa, Mastercard, Paypal of een bankoverschrijving. Wil je graag met iDeal geld overmaken? Geen probleem via e-wallets als Skrill en Neteller kan je veilig geld overmaken. Ze beschermen je transactie en je kan via iDeal betalen aan Skrill of Neteller voordat je een transactie uitvoert.

Hoe veilig is Plus500?

Veiligheid blijft belangrijk helemaal als je een bedrag als € 500 of misschien zelfs € 1000 gaat overmaken. Je wil niet in de problemen komen dat je geld ineens weg is. Gelukkig zit het met de veiligheid wel goed. Plus500 heeft verschillende zaken netjes geregeld om een betrouwbaar bedrijf te worden voor de handel in CFD’s. De website wordt bijvoorbeeld gereguleerd door de Britse Autoriteit Financiële Markten (FCA). Daarnaast lopen alle transacties via een veilige SSL verbinding. Dankzij de licentie bij de FCA mag Plus500 legaal contracten in CFD’s aanbieden en verkopen. Je kan dus veilig spelen en geld overmaken.

plus500 screenshot

Geld laten uitbetalen

Je hebt een leuk bedrag verdiend met CFD’s en dit wil je graag laten uitbetalen. Je kan via saldobeheer een verzoek indienen welk bedrag je wil laten uitbetalen. Dit moet Plus500 eerst controleren en daarna wordt het geld uitbetaald. Dit kan bijvoorbeeld via een bankoverschrijving op je bankrekening of rechtstreeks op e-wallets zoals Skrill en Neteller. Als je geld laat uitbetalen moet je er rekening mee houden dat de verwerking van je opdracht 1 tot 3 werkdagen duurt. Als je transactie verwerkt is wordt deze meteen uitbetaald.

Rekening verifiëren

Voordat je geld kan laten uitbetalen zal Plus500 eerst vragen om je rekening te verifiëren. Als je rekening niet geverifieerd is kan er geen geld uitbetaald worden. Dit is heel normaal dat Plus500 hierom vraagt. Dit is namelijk verplicht om aan de eisen te voldoen die de FCA stelt. Je hoeft je hier dus geen zorgen om te maken. Het is handig om meteen je rekening te verifiëren als je echt geld gaat storten. Je hoeft dit vervolgens niet meer te regelen als je geld wil laten uitbetalen.

Handelen op het platform

Het gebruiksgemak van het handelsplatform van de site is groot. Beginnende beleggers kunnen er eenvoudig hun draai in vinden en CFD’s afsluiten. Vooral voor de beginnende belegger is het platform één van de grootste pluspunten van de site. Alle belangrijke informatie die je nodig hebt om te handelen is in het platform aanwezig. Doordat er wel de mogelijkheid is om veel informatie in te lezen is de site ook geschikt voor de ervaren belegger. Eén van de grootste pluspunten is dat Plus500 de software zelf ontwikkeld heeft. Dit maakt het gebruiksgemak veel hoger, dan bij andere platformen die vaak onoverzichtelijk zijn. In de software hebben ze zelfs een beveiliging ingebouwd om te voorkomen dat je teveel geld verliest. Dankzij deze beveiliging kan je bijvoorbeeld nooit meer geld verliezen, dan je gestort hebt. Dit kan helaas bij andere platforms wel.

Handelen vanaf je mobiele telefoon

Plus500 is niet voor niets uitgeroepen tot de beste broker vanaf je smartphone. Zowel de iOS als Android app is eenvoudig via de Appstore of Playstore te downloaden. Daarna kan je inloggen op je account en beginnen met handelen. Zelfs op je mobiele telefoon kan je uitgebreide koersinformatie inlezen en jouw plekje op de markt vinden. Voor beginners is het heel eenvoudig om de aandelen bij te houden en te beleggen in je favoriet.

Wat vinden wij van Plus500?

Ben je een beginnende belegger? Maak dan zeker weten hier een account aan en begin gewoon eens met een demo account. Je kan zo echt ervaren hoe het is om met DFD’s te handelen en een vermogen op te bouwen. De uitgebreide en gebruiksvriendelijke software maakt het voor zowel beginners als ervaren beleggers de perfecte site om een vermogen op te bouwen.

Open account Risk warning: Your capital might be at risk.
Copyright © 2023. Alle rechten voorbehouden. Binaireopties.net