Binaire opties robot

Als beginnende belegger klinkt het soms nog best ingewikkeld. U moet een redelijk inzicht hebben in wat de koers precies gaat doen. Dit kan lastiger zijn dan u vooraf had gedacht. Gelukkig is er een oplossing voor en dat is de binaire opties robot. Dit is een robot die voor u de beste deal zoekt en aan u vraagt om hierop in te zetten. Er zijn verschillende brokers waarbij u gebruik kan maken van de robot. De robot rekent iedere analyse door en kijkt welk aandeel interessant kan zijn voor een leuk rendement. Beleggers die niet het rendement behalen dat ze voor ogen hadden kiezen dan ook graag voor de robot om hun belegging een succes te maken. U kan het programma semi automatisch of volledig automatisch beleggingen voor u laten uitvoeren.

Verschillende brokers bieden een robot aan

Uiteraard bent u nog steeds afhankelijk van een broker voordat u gebruik kan maken van de robot. Er zijn een aantal websites waarbij deze mogelijkheid wordt aangeboden. Het is eventueel mogelijk om een demo account te open. U krijgt dan een fictief geldbedrag om mee te beleggen. Ook ziet u meteen met real live beurskoersen hoe de robot aan de slag gaat. U ziet vooral dat het heel eenvoudig is om met de software te werken. U stelt een paar statistieken in en de software gaat op zoek naar de beste deal. En u hoeft hiervoor niet eens iets te downloaden. Het enige wat u moet controleren is of uw broker het gebruik van deze software toestaat.

De software instellen voor gebruik

Je hoeft niet heel veel in te stellen voordat u de software aan het werk zet. Eerst stelt u in met welke valuta u wil beleggen. Bijvoorbeeld in euro/dollar of pond/dollar etc. Vervolgens bepaalt u in het systeem welk tijdsbestek u wilt. Wilt u bijvoorbeeld een belegging die maximaal 15 seconden duurt of 1 minuut. Vervolgens gaat de software op zoek naar signalen die kunnen duiden op een trend en uiteindelijk een leuke winst voor de belegger. De software kan ook op verschillende manieren het geld beleggen. Dit kan u ook aangeven als u de robot instelt voor gebruik.

Een strategie kiezen

U heeft de software ingesteld, maar nu moet u nog een strategie kiezen. U kan meestal uit drie verschillende strategieën kiezen: Martingale, Fibonacci en klassiek. Als u kiest voor klassiek dan duurt iedere inzet tussen de 5 en 30 minuten. Gemiddeld bent u ongeveer $ 20 per aandeel kwijt voor het plaatsen van een belegging volgens deze strategie.

Heeft u een budget van boven de $ 1000? Dan raden wij u aan om voor de Fibonacci strategie te kiezen. De software maakt nu 2 tot 5 trades tegelijk met een budget van $ 25 tot $ 50 dollar per trade. Als u een budget heeft van meer dan $ 5000 dan kan u kiezen voor de Martingale strategie. Het systeem maakt 5 tot 8 trades tegelijk met een gemiddelde waarde van $ 500 per trade. Dit zijn grote bedragen. U kan dus veel verliezen of heel veel winnen als het goed uitpakt.

Hoe hoog is het rendement met een robot?

Nogmaals het blijft altijd lastig om vooraf een rendement te roepen. Ondanks dat een robot uitstekende analyses kan maken blijft het lastig om de toekomst te voorspellen. Het is wel duidelijk dat er genoeg spelers zijn die verbeterde resultaten behalen sinds ze gebruik maken van een robot. Er zijn spelers die zelfs een rendement van 92% wisten te behalen. Dat betekent bijna een verdubbeling van de inzet. Dit maakt binaire opties natuurlijk super interessant. Wij blijven wel als advies geven om altijd in uw achterhoofd te houden dat u gaat voor meer rendement dan uw spaarrekening. Als u van € 100 € 105 weet te maken dan heeft u wel mooi een rendement van 5%. Dit klinkt als weinig maar het is nog altijd veel meer geld dan u wist te behalen met uw eigen spaarrekening.

Risico bepaalt kansen

U bepaalt met de robot helemaal zelf hoeveel risico u durft te nemen met binaire opties. Dit kan een klein risico zijn, maar ook een heel groot risico. Uit de praktijk bleek wel dat als we een hoger risico namen het rendement hoger kwam te liggen. Ik moet hierbij wel toegeven dat de kans dat u verliest ook groter is. Ondanks dat de robot alle analyses maakt blijft er een risico bestaan dat de markt de andere kant opgaat.

Conclusie

Ondanks dat u gebruik maakt van software kan u nog steeds verliezen. Het is belangrijk dat u dit begrijpt. Daar komt ook nog eens bij dat u aardig wat risico moet nemen om een mooi rendement te behalen. Het voordeel is wel dat u helemaal geen kennis hoeft te hebben van binaire opties om te beleggen. Nog een voordeel is dat u op deze manier eenvoudig kennis kan maken met beleggen. Het nadeel is dat u al snel het plezier mist om zelf te beleggen. Wij raden u aan om eventueel beide methodes met elkaar te combineren. U kan zowel met veel plezier beleggen als gebruik maken van de robot.

Copyright © 2023. Alle rechten voorbehouden. Binaireopties.net