Markets.com

Markets.com

Details

Broker Markets.com
Website URL https://www.markets.com
Opgericht in 2006
Talen Cyprus
Handels Platform MetaTrader 4, Proprietary platform
Minimale bedrag eerste storting €100
Bonus 10% openingsbonus
Hefboom "Leverage" 300:1
Gratis demo Account Yes
Gereglementeerde Yes
Regulatie CySEC, FSB
Geld storten methodes Credit Kaart, Skrill, Neteller, Bankoverschrift
Geld opnemen methodes Credit Kaart, Skrill, Neteller, Bankoverschrift
Nederlanders toegestaan No
Geschikt voor mobiel? Yes
Score 95

De organisatie achter Markets.com werd al in 2006 opgericht op Malta. Ondanks dat het bedrijf in Malta gevestigd is wordt er wel gewoon toezicht gehouden door het AFM. De website valt gewoon onder de Europese regelgeving. In 2014 werd de website nog bekender bij het grote publiek door een samenwerking met de Engelse voetbalclub Arsenal. Als u regelmatig belegt via Markets.com dan maakt u ook nog eens kans op gratis voetbaltickets, hotelovernachtingen en vliegreizen naar Arsenal. Deze samenwerking is natuurlijk een leuk extraatje als u dol bent op voetbal. Dit is natuurlijk mooi meegenomen, maar uiteindelijk gaat het om rendement maken op uw aandelen. Wij besloten de website eens nader te bekijken en een onafhankelijke Markets.com review te schrijven.

Een account aanmaken

Het eerste wat opvalt is dat er een Nederlandstalige website is. Dit leest makkelijk weg en geeft het gevoel van extra betrouwbaarheid. Op de website kan u direct een gratis demoaccount aanmaken. Met een demoaccount kan u kijken wat beleggen via Markets.com precies inhoud en u krijgt een idee hoe binaire opties eigenlijk werken. U kan natuurlijk ook een echt account aanmaken. Als u een echt account aanmaakt wordt er natuurlijk verwacht dat u geld stort. Als u geld stort krijgt u wel direct een welkomstbonus van 10%. Stel dat u € 100 stort, dan ontvangt € 10 aan bonusgeld terug. Dit geld mag u gebruiken om extra aandelen van te kopen.

Geld storten

Als u een echt geld account aanmaakt, dan bent u verplicht om minimaal € 100 op uw account te storten. Van dit bedrag kan u de eerste aandelen kopen. Geld storten kan met verschillende betaalmethodes. U kan gebruik maken van een Creditcard, Neteller, Skrill of een bankoverschrijving om geld te storten. Speciaal voor de Nederlanders is er ook de mogelijkheid om met iDeal geld te storten. Voor het storten van geld op uw account worden geen kosten gerekend. Voordat u geld kan storten moet uw account wel geverifieerd worden met een aantal documenten. Het duurt hierdoor meestal 24 uur voordat de eerste keer geld wordt bijgeschreven. De tweede keer staat het geld er meestal bijna direct op tenzij u voor een bankoverschrijving gekozen heeft.

Geld opnemen

Als uw account geverifieerd is kan u het geld dat u verdiend heeft eenvoudig weer opnemen. Het geld wordt altijd teruggestort via dezelfde betaalmethode als u gekozen heeft om geld te storten. Als u met een Creditcard betaald heeft dan wordt het hierop gestort. Bij iDeal wordt er meestal gebruik gemaakt van een bankoverschrijving. De verwerkingstijd is afhankelijk van de betaalmethode die gekozen heeft. Markets.com zorgt er binnen 1 dag voor dat het verzoek wordt uitgevoerd. Daarna ligt het aan uw betaalmethode wanneer u het geld op de rekening heeft staan. Als u geld op een Creditcard wil laten storten dan kan dit vanaf € 5. Voor een bankoverschrijving moet u minimaal € 100 laten uitbetalen. Er worden verder geen opnamekosten gerekend.

Het Platform

Het eerste wat opvalt is dat alles Nederlandstalig is. Dit is natuurlijk wel zo prettig als u gaat beleggen. Daarnaast valt direct de geavanceerde software op. Er is veel mogelijk met de software en dit maakt het aan de andere kant voor nieuwe spelers wat lastig om te begrijpen. Het is wel eenvoudiger geworden om lastige strategieën uit te voeren. Ervaren spelers zullen zeker een hoop plezier beleven aan deze software. Als u nog niet zoveel ervaring heeft, dan raden wij zeker aan om een demo account aan te maken. U kan zo alvast ervaren hoe het is om te beleggen via dit platform.

Hoe betrouwbaar is Markets.com?

Markets.com is absoluut een betrouwbare website om op te handelen. De website heeft een geavanceerde beveiliging om uw persoonsgegevens te beveiligen en staat onder toezicht van het AFM. De website is ook nog eens partner van voetbalclub Arsenal. Wij weten zeker dat u hier altijd veilig aandelen kan kopen.

Klantenservice

De klantenservice van Markets.com is 24 uur per dag bereikbaar. Het kan natuurlijk altijd dat u tegen een probleempje aanloopt. Via de live chat krijgt u 24 uur per dag direct antwoord op uw vragen. Als u de vraag liever niet via de chat stelt kan u deze eventueel ook per e-mail stellen. De klantenservice doet haar best om alle e-mails dezelfde dag nog te beantwoorden.

Mobiele versie

Uiteraard is er een uitgebreide mobiele versie van Markets.com. De mobiele versie is omgebouwd tot een app die zowel voor Android als Apple te downloaden is. Via de mobiele versie heeft u altijd duidelijk inzicht in uw beleggingen en kan u uiteraard een nieuwe deal sluiten.

Conclusie

Wij denken dat Markets.com een website is die voor iedereen leuk kan zijn om te beleggen. De site heeft een uitstekende begeleiding en is bovenal lekker makkelijk Nederlandstalig. Er zijn op de site ook verschillende hulpmiddelen om te beleggen en u kan gebruik maken van iDeal om geld te storten. Het enige minpunt is dat u voor een account minimaal € 100 dient te storten. Voor de rest denken wij dat u hier prima een belegging kan doen.

Open account Risk warning: Your capital might be at risk.
Copyright © 2023. Alle rechten voorbehouden. Binaireopties.net