IQ option

IQoption

 • Beste aanbieder van dit moment!
 • Betrouwbaar
 • Lage inzet mogelijk
Veilig inleggen
Bekijk website
Risk warning: Your capital might be at risk.

Details

Broker IQoption
Website URL www.iqoption.com
Opgericht in 2013
Handels Platform Web-based trading
Minimale bedrag eerste storting €10
Minimale inleg €1,-
Bonus Veilig inleggen
Gratis demo Account Yes
Gereglementeerde Yes
Regulatie CySec 247/14
Geld storten methodes Creditcard, iDeal , Skrill, Neteller, Bankoverschrijving
Verstreken tijd 60 seconden tot 30 minuten
Nederlanders toegestaan Yes
Geschikt voor mobiel? Yes
Geschikt voor tablet? Yes
Score 98

Voordelen

 • Lage inzet mogelijk
 • Beste aanbieder van dit moment
 • Betrouwbaar

Eén van de lastigste dingen als u gaat beleggen in binaire opties is het kiezen van een broker. Het aanbod is gigantisch en soms heeft u geen flauw idee meer welke website echt goed is om te gaan beleggen. U kan kiezen uit werkelijk honderden websites waar u een account kan aanmaken. Sommige websites hebben helaas geen super verleden. Als u op zoek bent naar een betrouwbare website, dan zou ik als ik u was zeker weten onze IQ Option review lezen. De broker is in 2013 begonnen en al snel uitgegroeid tot één van de grootste online brokers ter wereld. In onze review geven we onafhankelijk onze mening over deze broker.

Een account aanmaken bij IQ Option

Als u op de website terecht komt ziet u eigenlijk niet niet heel veel informatie. U wordt eigenlijk direct aangemoedigd om een account aan te maken. Het aanmaken van een account is heel eenvoudig. U hoeft alleen een simpel formulier in te vullen en uw identiteit bewijzen. Dit laatste is verplicht als u wilt handelen met aandelen. Als u een account heeft aangemaakt kan u kiezen voor een demo account of een echt account. Bij een echt account kan u geld storten en gaan handelen. Bij een demo account krijgt u een bedrag om mee te handelen, maar dit geld mag u uiteraard niet echt houden. Het demo account is meer bedoelt om kennis te maken met de software. Of om gewoon kennis te maken met beleggen in binaire opties. Dit is handig als u dit nog nooit gedaan heeft.

IQ Option screenshot

Geld storten

U kan kiezen uit verschillende betaalmethodes om geld te storten. Een groot pluspunt aan IQ Option is dat het minimale bedrag dat u moet storten vrij laag is. U kan al meedoen vanaf €10 euro. Bij de meeste brokers ligt de minimale storting een stuk hoger. Nog een voordeel is dat u bij IQ Option al mag handelen vanaf € 1 per optie. Dit is vrij laag en een groot pluspunt als u een beperkt budget heeft. Bij het storten van geld kan u kiezen uit de volgende betaalmethodes:

 • idealiDeal
 • creditcardCreditcard (Visa & Mastercard)
 • skrillSkrill
 • Neteller
 • overschrijvingBankoverschrijving

Als u snel wil beginnen met handelen is het slim om te kiezen voor een betaalmethode als de creditcard, iDeal of Skrill. U kan hiermee direct geld storten en handelen. Als u net begint met spelen kan u ervoor kiezen om in het begin alleen kleine bedragen te storten. Mocht u verliezen doordat u de manier van handelen nog aan het leren bent, dan merkt u dit niet meteen aan uw budget.

Geld opnemen

Er komt natuurlijk altijd een moment dat je het rendement van uw aandelen wil opnemen. U kan hierbij kiezen voor verschillende betaalmethodes om het geld op te laten uitbetalen. Eigenlijk zijn de betaalmethodes hetzelfde als bij het storten van geld. U kan ervoor kiezen het bedrag op uw Creditcard te storten of over te laten maken naar uw bankrekening. Voordat u geld kan opnemen moet uw verzoek eerst goedgekeurd worden door de broker. Om in aanmerking te komen moet uw identiteit bijvoorbeeld gecontroleerd zijn. Daarnaast moet u minimaal  10 op uw account hebben staan voor opname. U kan dus net zoveel geld opnemen als dat u minimaal moet storten. U neemt bij IQ Option altijd minimaal €10 op. Gemiddeld duurt het 3 werkdagen voor uw verzoek bevestigd wordt en het geld uitgekeerd wordt. Als u een VIP lid bent dan duurt het één werkdag.

Het platform

Uiteindelijk draait het natuurlijk om de software, waarmee u gaat spelen bij IQ Option. Het eerste wat direct opvalt is de uitstraling. De software ziet er modern en gelikt uit. Aan de linkerkant bevind zich het menu waarmee u eenvoudig een turbo belegging of standaard belegging kan plaatsen. Door het gebruiksgemak kan u snel handelen en dit is natuurlijk belangrijk in de aandelenwereld. Aan de rechterkant vult u informatie in als de tijd dat uw belegging duurt en de inleg. U kan ook een return invullen. Dit is het bedrag dat u met deze belegging minimaal wil terugverdienen. Aan de linkerkant kan u naast de standaard opties nog veel meer dingen uitkiezen. U ziet ook altijd op uw beeldscherm uw huidige deals en het laatste financiële nieuws zodat u hierop in kan spelen. U kan ook actuele signalen zien en welke opties het op dit moment goed doen. Het platform is dankzij de tabbladen heel overzichtelijk. Op de site is tevens uitgebreide uitleg te vinden hoe opties werken en welke strategieën u het beste kan gebruiken. Dit maakt het voor de beginnende belegger iets eenvoudiger om in te stappen.

Het bedrijf achter IQ Option?

Natuurlijk is het voor u belangrijk om te weten of de website betrouwbaar is. Gelukkig kunnen wij uit ervaring zeggen dat de site betrouwbaar is. De organisatie achter de website is InvestLab Ltd. Deze organisatie wordt dagelijks gecontroleerd door CySEC. CySEC zorgt ervoor dat brokers eerlijk handelen en u veilig kunt beleggen op deze website.

Klantenservice

Als u tegen problemen aanloopt is de klantenservice altijd bereikbaar en wordt u vriendelijk te woord gestaan. Een klein minpuntje is dat er geen telefoonnummer of chat beschikbaar is. U moet dus per e-mail uw vragen stellen waardoor het wat langer duurt voor u antwoord krijgt.

Mobiele versie

De website heeft een mobiele versie. U kan eventueel een speciale app downloaden zodat u dezelfde ervaring krijgt als op de computer. De speciale app is misschien zelfs wel één van de grootste pluspunten van IQ Option. De software werkt prettig en u kan nu overal eenvoudig handelen in aandelen.

Conclusie van deze IQ option review

Onze verwachting is dat IQ Option alleen maar groter gaat worden. De website heeft al een groot marktaandeel op de Europese markt. Het is een betrouwbare broker en het platform ziet er gewoon goed uit. De mogelijkheid om via uw mobiel mee te doen is ook een groot pluspunt. Daarnaast is het positief dat u al voor €10,- kan beleggen. Dit maakt instappen voor beginners minder lastig. De website is professioneel en bovenal betrouwbaar. Het rendement dat u via deze website kan behalen ligt hoog en dit is uiteraard een groot pluspunt. Een rendement van 91% wanneer je succesvol handelt is zelfs haalbaar via IQ Option. We hebben deze website niet voor niets op 1 gezet als de nummer 1 website voor het handelen in binaire opties. Probeer dit gerust zelf uit door een demo account aan te maken.

Open account Risk warning: Your capital might be at risk.
Copyright © 2023. Alle rechten voorbehouden. Binaireopties.net